Logo

Nougatparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(Ca. 15 personer)
 
10 æggeblommer
90 g sukker
1 stang vanilje
300 g chokolade (gerne 100 g bitter og 200 g mørk)
3-4 dl piskefløde
 
Nougat:
100 g sukker
150 g hakkede nødder
 
1. Pisk æggeblommerne med sukkeret og kornene fra 1 stang vanilje.
2. Smelt chokoladen og vend det i æggene.
3. Pisk fløden let.
Bland dette i chokoladen så det bliver til en luftig parfaitmasse, der gerne må changere.
4. Frys massen i den form, du ønsker.
5. Brun sukkeret og karameliser nødderne deri.
Afkøl og hak nødderne.
6. Ved serveringen vendes / drysses nødderne i parfaiten.
 
Server gerne parfaiten med Citrontærte samt æbler/pærer og svesker kogt i rødvinssukkerlage.
 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KaiserschmarnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk majsbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosis med ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KakaobuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os