350 g kalvefilet
salt og peber
40 g smør/margarine
6 dl brun kødsuppe
9 blade husblas
1 appelsin
grønne druer
Frugtsalat:
1 appelsin
1 banan
10 blå eller grønne druer
1 æble
1 ½ dl piskefløde
saft af ½ citron
1 tsk sukker
Kalvefileten deles på langs og skæres derefter i 8 små koteletter, der bankes, brunes i fed tstof, krydres og steges. Den varme suppe tilsættes husblas, klares og sies, hvorefter 8 platicbæ gre dækkes i bunden med 1 spsk suppe. Når dette er stift, lægges halve grønne druer og appelsinbåde skåret i små trekanter på som pynt. Sky hældes over til at fæstne pynten. Derefter lægges en kotelet i hver form, der fyldes med sky. Når skyen er stivnet, vendes den af formen og anrettes på et fad med frugtsalat.