350 g  kalvefilet
salt og peber
40 g  smør/margarine
6 dl  brun kødsuppe
9 blade husblas
1 appelsin
 grønne druer
 
Frugtsalat: 
1 appelsin
1 banan
10 blå eller grønne druer
1 æble
1 ½ dl  piskefløde
 saft af ½ citron 
1 tsk  sukker
Kalvefileten deles på langs og skæres derefter i 8 små koteletter, der bankes, brunes i fed tstof, krydres og steges. Den varme suppe tilsættes husblas, klares og sies, hvorefter 8 platicbæ gre dækkes i bunden med 1 spsk   suppe. Når dette er stift, lægges halve grønne druer og appelsinbåde skåret i små trekanter på som pynt. Sky hældes over til at fæstne pynten. Derefter lægges en kotelet i hver form, der fyldes med sky. Når skyen er stivnet, vendes den af formen og anrettes på et fad med frugtsalat.