4 kalvekoteletter uden ben
15 g  smør
 
1 ½ spsk  Dijonsennep
4 spsk  rasp
2 tsk  sød stødt chili-pulver 
2 tsk  cayennepeber
 salt
 
Sauce: 
1 dl  cremefraiche 18%
1 ½ dl  syrnet fløde 9%
2 spsk  Dijonsennep
1 spsk  dild
 salt og peber
 
Blomkål: 
1 blomkålshoved
2 spsk  olivenolie
3 spsk  hvidvineddike
2 fed hvidløg
 
Tilbehør:  vilde ris
Kog risene som angivet på emballagen. 
Smør koteletterne med sennep og vend dem i rasp tilsat krydderier. 
Steg koteletterne i smørret i 4-5 min. på hver side. 
Rør ingredienserne til saucen sammen og lad saucen trække i køleskabet. 
Del blomkålen i små buketter og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 4 min.
Hæld vandet fra og afkøl blomkålen. 
Rør en marinade af olie, eddike og presset hvidløg.  
Vend blomkålen i marinaden og server den til koteletterne sammen med de vilde ris og saucen.