Logo

Kalvesauté i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kalveklump
50 g smør
2 løg
1 fed hvidløg
2 spsk hvedemel
2 dl hvidvin
1 spsk tomatpure
persille
timian
laurbærblad
250 g champignon
salt
peber

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær kødet i terninger og brun det i fedtstof på en pande og kom det i stegesoen. Drys med salt og peber.

Svits de hakkede løg og hvidløg, og kom det over kødet. Læg en krydderbuket af persille, timian og laurbærblad i stegesoen. Kom hvidvin og tomatpure i.

Sættes i ovnen ved 200ºC i ca. 1 ½ time. Tilsæt de skiveskårene champignon i de sidste 5 minutter. BR>

Jævn skyen med hvedemel og smag den til.

Serveres med flûtes eller løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.441 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her