250 g  champignoner 
500-600 g  skinkekød i tern eller strimler 
3-4 spsk  olie 
2 dl  hakket løg 
4-5 dl  bouillon (terning) 
4 spsk  kinesisk soya 
1 rød peberfrugt 
1 grøn peberfrugt 
1 dåse bambusskud (500 g) 
1 dåse bønnespirer (500 g) eller 250 g friske 
 salt
 peber 
1-2 spsk  Maizena 
25-50 g  smuttede mandler (kan udelades) 
Brun kødet ad 2 gange i varm olie i en stor stegegryde. 
Tag kødet op og svits de hakkede løg.  
Læg kødet tilbage og kom champignons i, og hæld bouillon og soya ved. 
Lad det småstege til kødet er næsten mørt - ca. 45 min. 
Skær peberfrugter og bambusskud i strimler, og lad det koge med i 5 min. 
Jævn med Maizena udrørt i soya. 
Lad det koge igennem. 
Tilsæt bønnespirer og mandler. 
Smag til med salt, peber og evt. soya.
Serveres med løse ris.
Tips: Kan fryses, men det er bedst at komme bambusskud og bønnespirer i efter optøning.