Logo

Chokolade/orangemousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g mørk chokolade
30 g flormelis
1 appelsin
3 cl. orangelikør
3 dl piskefløde

Chokoladen smeltes langsomt over et vandbad.
Flormelis sigtes heri og den fintrevne skal samt 2 cl. af saften fra appelsinen røres i sammen med likøren.

Massen afkøles, fløden piskes til let skum, og chokolademassen vendes forsigtigt heri.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her