Logo

Kommensild / Kumminsill

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 saltsild
1 bundt dild, grofthakket
10 skalotteløg, grofthakkede
 
Marinade:
½ dl hvidvinsvinaigre + ½ dl vand
½ dl sukker
10 korn hvid peber, groftstødt
10 korn allehånde, groftstødt
1 ½ tsk kommen
2 laurbærblade, i smulder
 
Rens og fileter silden.
Lægges i rigeligt koldt vand i 8 timer.
Fjern skind og ben og skær fileterne i 2 cm. lange stykker.
Lægges lagvis i en skål med dild og ska­lotteløg imellem.
Marinaden koges og køler helt af, inden den hældes over sil­dene.
Bør stå på koldt sted i 2-3 døgn in­den serveringen.
Pynt med friske dild­kviste.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her