4 store kalvekoteletter 
2 æbler 
2 løg 
2 store fed hvidløg 
½ hvidkålshoved 
5 dl  minimælk 
En spiseskefuld Maizena 
1 stor spiseskefuld karry 
Lidt fennikel 
peber og urtesalt
  
Ovnen stilles på 200ºC. 
Løg og hvidkål skæres i mundrette stykker. 
Hvidløget snittes og kommes i en gryde sammen med karry, fennikel, peber, salt og en dl  mælk. 
Når det er blandet, svitses hvidløg og løg deri. 
Der tilsættes 3 dl  mælk mere, og det står over svag varme mens resten gøres klart. 
Æblerne skæres i stykker. 
Koteletterne brunes på en pande. 
Den sidste dl  mælk røres ud med Maizenaen, og får et opkog med grønsagerne i gryden. Når saucen har den rigtige konsistens, blandes æblestykkerne i, og det hældes i et fad. Koteletterne lægges over grønsagerne, og fadet stilles i ovnen i ca. 25 min.