Logo

Koteletter med smag

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 tykke svinekoteletter
1 spsk sennep
hvedemel
50 g smør
1 citron
½ dl tomatpùre
2 spsk mørk farin
½ kg kartofler
1 dl vand

Koteletterne smøres med sennep, vendes i hvedemel med salt og peber, og brunes i noget af smørret, hvorefter de lægges i et ovnfast fad.
En tynd citronskive lægges på hver og en ½ spsk tomatpùre på hver citronskive.
Puddersukker drysses over.
Kartoflerne skrælles, skæres i tykke skiver og brunes i resten af smørret.
Salt og peber drysses over og de lægges i fadet ved siden af koteletterne.
Panden koges af med lidt vand og hældes over kartoflerne.
Fadet dækkes med folie og sættes i ovnen ved 200ºC i ¾ time.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1306408-12-2020 17:54:58 Shc
Meget, meget lækkert.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?