4 æg 
3 dl  Sukker 
1 dl  fløde 
75 g  smør 
¼ dl  kanel 
¼ dl  kardemomme 
2 æbler (gerne røde) 
1 tsk  bagepulver 
1 dl  cremefraiche 
 
Glasur: 
2 dl  Sukker 
½ dl  kanel 
⅓ dl  kardemomme 
½ dl  flormelis 
50 g  smør 
  
Piske æg sammen med sukker og smeltet smør og blande det sammen.
Bland fløde, cremefraiche, kanel, kardemomme, hvedemel og bagepulver i, og 
rør forsigtigt til det hele er blandet ordentligt sammen.
Hæld blandingen i en springform. 
Skær æblerne i små stykker og stik dem ned i formen så de lige kan ses.
Sæt ind formen i ovnen på 200ºC i ca. 30 min. 
Glasur: 
Bland alle ingredienser og fordel det ovenpå kagen.
Herefter skal kagen lige ind i ovnen i 5 min. 
Tag den færdige kagen ud af ovnen og lad den køle lidt af så glasuren 
stivner lidt.
  
Tips: Smager også godt med lidt is eller piskefløde på.