Logo

Kryddersild 8

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 kg Frisk sild, urenset
4 kg Salt
1 kg Sukker
10 tsk Peber
5 tsk Allehånde
2 tsk Kanel
5 tsk Ingefær, knust
3 tsk Timian
5 tsk Sandeltræ
5 spsk Humle, spansk
20 Laurbærblade
20 hele nelliker

Der hele blandes og kommes lagvis med silden i en spand og et let pres lægges på så de bliver i lagen. De er færdige efter ca. 1 måned.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 386 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her