Logo

Kryddersild i rosenmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 glas tykke kryddersild (3-4 fileter)
2 dl roseneddike
1 dl vand
4-5 spsk sukker
5 hele nelliker
½ appelsinskal og -saft
evt. 20 hele koriander     
 
Kom roseneddike, vand, sukker, nelliker og evt. koriander op i en gryde.
Skræl appelsinen meget tyndt, så kun det gue af skrællen kommer med og
skær den i strimer. kom dem i lagen sammen med appelsinsaften og lad
det hele simre ica. 3 minutter.
Smag til med sukker til lagen er tilpas sød.
Lad lagen blive helt kold, imens sildene ordnes.
Hæld først væden fra sildene, skær dem i passende stykker, læg dem i
en skål og hæld den lye lage over.
Lad dem trække 1-2 døgn i køleskab

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her