Logo

Kylling med årstidens grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

640 g kyllingfilet
2 spsk dijonsennep
2 fed hvidløg
1 tsk urtesalt
½ tsk peber
1 limefrugt
bouillon
vand
800 g grønsager

Kyllingfileterne smøres med et ganske tyndt lag dijonsennep
og presset hvidløg.
Steg fileterne på en tør pande indtil de er gyldne og gennemstegte.
Et par minutter før de er færdige drysses med salt og peber og saften af en presset limefrugt.
Kyllingfileterne lægges på et fad, på bund af blandede kogte
grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her