Logo

Laks, stegt med ragout af spinat og ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 stk laks
1 fint snittet løg
2 fed fint snittede hvidløg
2 dl hønsebouillon
200 g renset spinat
100 g ærter
olivenolie
salt og peber

Varm lidt olivenolie på en pande og steg laksen med skindsiden ned af. Krydr med salt og peber. Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter løg og hvidløg. Tilsæt bouillon og kog det igennem. Tilæt spinat og ærter. Lad det blive gennemvarmt og server til den stegte laks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her