500 g lammekød
200 g courgetter
4 abrikoser, evt. tørrede
4 store champignoner
1 dl rasp
1 spsk persille, hakket
Marinade:
1 fedhvidløg
2 dl hvidvin
4 spsk olie
2 tsk salt
peber, friskkværnet
¼ tsk tørret basilikum eller 1 spsk frisk basilikum
1 spsk hakket persille
1 tsk sukker
Pil og hak hvidløget og bland det med vin, olie, salt, persille og sukker.
Skær kødet i terninger á 3-4 cm og bland det i marinaden.
Lad det stå tildækket og koldt 2-3 timer.
Skær de rensede courgetter i skiver.
Skær de friske abrikoser i halve og fjern stenen.
Tørrede abrikoser lægges i vand et par timer.
Skær champignonerne igennem i halve eller kvarte.
Bland raspen med hakket persille i en plastpose.
Tag kødet op af marinaden og dup det fri for væde.
Kom det i posen og bland, til kødet er ensartet paneret.
Sæt kødet på spiddene sammen med courgetter, champignoner og abrikoser.
Steges 10-12 minutter og vendes jævnligt undervejs.