Logo

Lamme- og abrikosspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammekød
200 g courgetter
4 abrikoser, evt. tørrede
4 store champignoner
1 dl rasp
1 spsk persille, hakket

Marinade:
1 fedhvidløg
2 dl hvidvin
4 spsk olie
2 tsk salt
peber, friskkværnet

¼ tsk tørret basilikum eller 1 spsk frisk basilikum
1 spsk hakket persille
1 tsk sukker

Pil og hak hvidløget og bland det med vin, olie, salt, persille og sukker.

Skær kødet i terninger á 3-4 cm og bland det i marinaden.
Lad det stå tildækket og koldt 2-3 timer.

Skær de rensede courgetter i skiver.
Skær de friske abrikoser i halve og fjern stenen.
Tørrede abrikoser lægges i vand et par timer.
Skær champignonerne igennem i halve eller kvarte.

Bland raspen med hakket persille i en plastpose.
Tag kødet op af marinaden og dup det fri for væde.
Kom det i posen og bland, til kødet er ensartet paneret.

Sæt kødet på spiddene sammen med courgetter, champignoner og abrikoser.
Steges 10-12 minutter og vendes jævnligt undervejs.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 258 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her