Logo

Mandel-rosinsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 couverter = 4 hele fileter)
 
Grundlage:
1 liter eddike
1 liter sukker
1/ 2 liter vand
2 spsk sort hel peber
5 løg i tykke skiver
 
½ liter sigtet grundlage tilsættes:
en stjerneanis, ½ st. hel kanel, 4-5 stk hel kardemomme og et laurbær.
Giv det et opkog og bland med 50 gram rosiner og 50 gram smuttede mandler, så det ligner en grød.
Tilsæt yderligere 50 gram rosiner og 50 gram smuttede mandler.
Når la­gen er afkølet, lægges sildestykkerne i.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her