1 kg  oksebryst i 4 skiver, evt. tværreb med et ben på hver skive 
2 spsk  hvedemel 
 groft salt
 peber 
1 spsk  olie 
4 gulerødder 
1 spsk  olie 
2 løg 
 krydderbuket 
1-2 fed hvidløg 
2 dl  hvidvin 
3 dl  vand 
 
Garniture: 
800 g  kartofler 
400 g  selleri 
500 g  kålrabi 
1 spsk  olie 
 groft salt 
 
Tilbehør: 
 hakket persille 
Vend oksebryststykkerne i hvedemel, brun dem i olie og læg dem i en lille  bradepande. Drys salt og peber over. 
Skær gulerødderne i mønter og løgene i terninger og svits det i olie. Hæld hvidvin og bouillon ved. Bland knust hvidløg, salt og peber i og hæld det hele  ved kødet i bradepanden. Kom krydderbuketten ved. Dæk fadet til med et stykke fugtet bagepapir og sæt det i ovnen ved 180ºC i ca. 2 timer. 
Skær kartofler, selleri og kålrabi i terninger på 2X2 cm. Svits dem i lidt olie, drys salt på og lad det stå og småstege under låg til de bliver møre. Der er ca. 15 min. Fjern krydderbuketten fra fadet. 
Server oksebryststykkerne i bradepanden med garnituren og hakket persille til.