Dej: 
100 g  smør
200 g  hvedemel
½ tsk  salt
1 æg
1 spsk  koldt vand
 
Fyld: 
750 g  mørt lammekød i tern
3 spsk  olivenolie
2 løg
2 fed hvidløg
1 stor aubergine
2 courgetter
1 dåse flåede tomater
1 tsk  oregano
1 tsk  timian
 salt
 peber
1 æg til pensling 
Dej: 
Hak smørret og bland det med hvedemel og salt. Saml dejen med æg og vand. Stil dejen koldt mens fyldet tilberedes.
Fyld: 
Brun lammekødet i olien. Lad det simre i ca. 10 min. Hak løg og hvidløg og skær aubergine og courgetter i skiver . Svits løg og hvidløg i lidt olie i ca. 2 min. Tilsæt aubergine og courgetter og svits yderligere i 2 min. Tilsæt flåede tomater, oregano og timian og lad grønsagerne simre i 5-10 min. Smag til med salt og peber. 
Fordel lammekødet i bunden af fire smurte ovnfaste skåle og fordel grønsagerne over. Rul dejen ud i ca. ½ cm tykkelse og læg det som låg på skålene. pres godt til i kanterne. Pensl dejen med sammenpisket æg, rids et mønster i dejen og drys  med salt. Bag pierne ved 200 º i ca. 15 min.
Tips: man kan bruge færdigkøbt piedej, så går retten hurtigere.