375 g flæskesmåkød
375 g oksesmåkød
500 g løg
3 tomater
1 ds champignon
paprika
salt og peber
sød rosenpaprika
karry
merian
stødt kommen
muskat
1 spsk hvedemel
2 spsk margarine
¼ l. vand eller suppe
½ kop sur fløde
Kødet skæres i 2-3 cm. store terninger.
Brunes i fedtstoffet i den åbne gryde.
Kom de finthakkede løg i og svits dem lidt.
Melet drysses over, og der spædes med vand eller suppe.
Tilsæt champignon + vandet fra dåsen, de småtskårne, flåede tomater, paprika i terninger og krydderierne.
Luk gryden, stil kogekontrollen på kogetrin II, varm kraftigt op.
Når kontroldstiften viser 1 rille skrues der mest muligt ned for varmen, dog således at den 2 rille hele tiden er synlig under kogningen.
Kog retten 15-20 minutter.
Åben gryden og smag til og afrund evt. retten med sur fløde.