Logo

Pikant gullasch - trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

375 g flæskesmåkød
375 g oksesmåkød
500 g løg
3 tomater
1 ds champignon
paprika
salt og peber
sød rosenpaprika
karry
merian
stødt kommen
muskat
1 spsk hvedemel
2 spsk margarine
¼ l. vand eller suppe
½ kop sur fløde

 
Kødet skæres i 2-3 cm. store terninger.
Brunes i fedtstoffet i den åbne gryde.
Kom de finthakkede løg i og svits dem lidt.
Melet drysses over, og der spædes med vand eller suppe.
Tilsæt champignon + vandet fra dåsen, de småtskårne, flåede tomater, paprika i terninger og krydderierne.
Luk gryden, stil kogekontrollen på kogetrin II, varm kraftigt op.
Når kontroldstiften viser 1 rille skrues der mest muligt ned for varmen, dog således at den 2 rille hele tiden er synlig under kogningen.
Kog retten 15-20 minutter.
Åben gryden og smag til og afrund evt. retten med sur fløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her