Logo

Rødbedefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rødbedefrikadeller:

500 g kogte rødbeder
250 g kogte kartofler
4 spsk hvedemel
1 dl rasp
2 æg
1 lille revet løg
salt og peber

Til panering:
2 æg, piskede (evt mere) 
en blanding af rasp og grahamsmel.

Til stegning:

Olie


Mos rødbeder og kartofler på food-processoren og tilsæt de øvrige ingredienser til rødbedefrikadellerne.
Form til frikadeller og vend i paneringen.
Steg frikadellerne ved god varme i olie i ca. 8 min.

 

Tips: kan også bruges som tilbehør til al slags kød eller alternativ til kartofler.

I stedet for at mose rødbeder og kartofler, kan du rive dem fint eller groft, det giver mere "bid".

Meget fryseegnede.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆggegrødÆggegrød er en gammel dansk ret, og denne opskrift er rimelig simpel at følge. Grøden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
14711-12-2009 12:20:58 madABC
Håber at opskriften er lettere at læse nu - altså 4 æg i alt, 1 dl rasp og hvedemel i dellerne og tilpas rasp og grahamsmel til panering.
14811-12-2009 10:44:59 Mie
Jeg kan ikke helt gennemskue opskriften: Skal noget af melet, raspen og et af æggene bruges til paneringen? Og skal det andet æg så i dejen eller er begge æg beregnet til panering? Jeg savner en uddybning af hvad der er "panering" og hvad der er "de øvrige ingredienser". Ellers ser det lovende ud...

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os