Logo

Røde bønner med tomat og peberfrugt - veganer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2.5 dl kogte kidneybønner
2 løg
3-5 fed hvidløg
1 peberfrugt
5 tomater

Sauter løgene bløde i olivenolie, og resten der er skåret i mindre stykker tilsættes.
Lad det småsimre i 5-10 min.
Til sidst tilsættes bønnerne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vilde FrugtspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!