800 g  rødtungefilet 
300 g  courgetter 
300 g  fennikel 
2 fed hvidløg 
1 citron 
200 g  smør 
blandede krydderurter, fx. kørvel og dild 
pergamentpapir 
200 g  friskbælgede ærter 
75 g  bacon 
50 g  perleløg 
25 g  smør 
Smelt smørret i en gryde. Skær fennikel og courgetter i mindre stykker. 
Knus hvidløgsfeddene. 
Pluk krydderurterne. Skær skallen af ½ citron i tynde strimler.
Vend grønsager, hvidløg, krydderurter og citronskal i smørret, kom citronsaft ved. Smag til med salt og peber.
Læg 4 store  stykker pergamentpapir på arbejdsbordet. 
Kom først grønsagsblandingen, så rødtungefileter og grønsagsblanding igen oven på den ene halvdel af hver af de 4 stykker pergamentpapir. 
Fold den anden halvdel over og kram det godt sammen, så pakkerne lukker tæt. 
Bages i ovnen i ca. 10 minutter ved. 180°C.
Ærter med bacon og perleløg - Skær baconen i små tern og rist dem let med lidt fedtstof. 
Skær roden af perleløgene, kom dem i kogende vand ca. 30 sekunder, tag dem op og smut dem som mandler. 
Smelt smørret i en gryde, uden at det bruner. 
Kom perleløgene ved og sauter dem let, uden at de tager farve. 
Tilsæt ærterne og lad dem sautere med ca. 1 minut. 
Hæld til sidst baconternene ved og lad det hele simre sammen i kort tid. 
Smag til med salt (pas på, bacon er salt i sig selv) og peber.