Logo

Røget hellefisk med røget laksesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

320 g røget hellefisk i skiver
150 g røget laks
50 g smør
50 g cremefraiche 38%
sprød salat
½ pk.fantail rejer

Røget laks, smør og creme-fraiche blendes i en food processor og smages til med salt og peber.

Den røget hellefisk anrettes på tallerkenen i en cirkel, laksesmørret sprøjtes rundt om som en pyntekant. Til sidst pyntes med lidt salat og evt. lidt balsamico-glace (balsamico kogt ned til ca. 1/5 med lidt honning). Fantail rejer lægges pænt i kanten som pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her