Logo

Æbleskum med passionsfrugt og eksotisk coulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æbler
2 blade husblas
2 æggehvider
4 spsk sukker
1 citron
2 passionsfrugter
2 kiwi
1 dl sukker
½ dl vand
lime
citronsaft
appelsin
 
Bag æblerne ved 200ºC i en halv time.
Skær evt. en rille hele vejen rundt så æblerne ikke flækker under bagningen.
Udblød husblasen i vand, knug den fri for væde og smelt den over
vandbad.
Pisk æggehviderne stive med sukkeret.
Skræl citronen tyndt og giv skallerne et opkog i vand, pres og gem saften.
Tag indmaden ud af passionsfrugterne og pres den gennem en sigte.
Tag indmaden ud af de bagte æbler, kasser kernehuset og blend kødet
med citronsaft - skal og passionssaft.
Vend den udblødte husblas og de stive hvider i.
Kog en sukkerlage af vand og sukker og lad den køle af.
Blend de skrællede kiwier og bland dem med sukkerlagen og saft af citrusfrugt.
I stedet for kiwi kan bruges mango eller en håndfuld tørrede abrikoser der er kogt møre i vand eller appelsinsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her