Logo

Lynlet jordbærflødeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Fedtfattig)

400 g frosne jordbær
2 dl økologisk skummetmælk
1 dl piskebart piskefløde 29%
125 g sukker
1 stang vanilje, kornene heraf

Mælk og fløde hældes i blenderen.
Vanillekorn og sukker tilsættes.
De frosne jordbær blendes lidt ad gangen.
(For mig er det lettere at komme jordbærrene i ad flere gange, frem for at komme dem i på engang, da det let bliver en stor frossen klump, som ikke er til at blende).
Hvis isen ønskes i en fastere konsistens, kan den fryses en lille times tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.425 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her