Logo

Æblesne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 store æbler
4 spsk sukker ellers efter smag
skrabet spsk hvedemel
4 æg
4 dl mælk
sukker
vanilje
 
Æbler skrælles og skæres i små stykker.
Æblerne og 3 spsk vand bringes langsomt i kog og får lov til at koge møre ved svag varme.
Smages til med sukker.
Husk at piske hele tiden.
Mosen skal køle af.
Æggeblommerne piskes hvide med sukker og vanilje.
Mælk bringes i kog og hældes derefter op i æggemassen, og det hele piskes sammen og sættes tilbage på pladen et øjeblik til saucen er blevet lidt tyk.
Dette køles også af.
Hviderne piskes stive og blandes forsigtigt med den kolde æblemos.
Stilles i køleskabet
 
Tips: Serveres med lun creme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her