Logo

Æblesne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 store æbler
4 spsk sukker ellers efter smag
skrabet spsk hvedemel
4 æg
4 dl mælk
sukker
vanilje
 
Æbler skrælles og skæres i små stykker.
Æblerne og 3 spsk vand bringes langsomt i kog og får lov til at koge møre ved svag varme.
Smages til med sukker.
Husk at piske hele tiden.
Mosen skal køle af.
Æggeblommerne piskes hvide med sukker og vanilje.
Mælk bringes i kog og hældes derefter op i æggemassen, og det hele piskes sammen og sættes tilbage på pladen et øjeblik til saucen er blevet lidt tyk.
Dette køles også af.
Hviderne piskes stive og blandes forsigtigt med den kolde æblemos.
Stilles i køleskabet
 
Tips: Serveres med lun creme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blå ost med portvinHvis du vil serverer ost til gæsterne efter maden, så kan man da lige så godt gøre det...
• Mexicansk flanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chia-kakaobudding med hindbærpuré og frisk frugtIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Blå ost med portvinHvis du vil serverer ost til gæsterne efter maden, så kan man da lige så godt gøre det...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!