Logo

Rabarber pickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 dl eddike
12 nelliker
900 g brun farin
1 tsk allehånde
friskkværnet peber
salt
2 tsk stødt kanel
 
Rabarber og løg koges i eddiken under låg 20 min. Farin og stødte
krydderier tilsættes, samt hele krydderier, pakket i gaze.
Det hele bringes i kog under omrøring og koges 10 min., til massen er blød og jævn.
Krydderierne i gaze fjernes.
Konserveringsmiddel tilsættes.
Pickles'en fyldes i varme, skyllede glas, der lukkes.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TroldehøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os