Logo

Rabarberflæsk - rabarbermarmelader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 g agar-agar
1 kg rabarber
7 dl vand
5-7 dl sukker

Lad agar-agaren ligge i rigeligt med vand natten over.
Skyl rabarberne men skæl dem ikke. Skær dem i stykker.
Kog dem møre i vand. Si saften fra og lad den koge med sukkeret. Tilsæt agar-agar i efter at den er dryppet godt af, og sørg for at den
smelter.
Hæld mosen op i en olieret bradepande eller aluminiumsform, ca. 20x30 cm. Lad flæsket stivne.
Vip den derefter på et stykke smørrebrødspapir og placer det på en
rist.
Lad den tørre i stuetemperatur nogle døgn.
Den skal helst tørre ret hurtigt, da den ellers kan mugne.
Skær den i stykker og vend dem i sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Bør 17-årige have lov til at køre bil alene?
Effektiv reklame - klik her