Logo

Ristet laks med grøn svampestuvning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g laks
½ agurk
50 g champignon
1 forårsløg
1 ½ dl vand
½ dl piskefløde
2 spsk Maizena

Agurken flækkes i 4 dele, kernerne fjernes, og de 4 dele skæres i skiver på ca. ½ cm. Champignon og forårsløget skæres ligeledes i skiver på ½ cm. Alle grønsagerne sauteres i varm olie i ca. 3 min. Vand tilsættes, og grønsagerne koger i ca. 2 min, hvorefter de jævnes med Maizena. Piskefløden tilsættes, og retten smages til med salt og peber.

Laksen steges på en varm pande i 4-5 min. på hver side.

Serveres med pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her