Logo

Skipperlabskovs i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g mellemskært oksekød
2 løg
750 g melede kartofler
6 dl bouillon
1 laurbærblad
3-4 peberkorn
1 tsk salt
persille
smør

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær kødet i terninger og løgene i skiver. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Læg lagvis kød, løg og kartofler i stegesoen. Drys salt på og hæld bouillonen over. Læg laurbærbladet øverst og kom peberkornene ved. Sættes i ovnen ved 170 º i ca. 1 ½ time eller til kødet er mørt og kartoflerne udkogte. Fjern laurbærbladet og smag til salt og peber.

Serveres med hakket persille drysset over retten og groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her