Logo

Smålandsk ødegårds-brasen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk brasen.
bouillon
1 gulerod.
1 porre.
3 laurbærblade.
1 dusk dild.
3 hele nelliker.
5 hele peberkorn.
1 kop eddike.
8 blade husblas.

Brasen i gele.
I så meget bouillon, så den rensede fisk var dækket, kommes en gulerod, en porre skåret i skiver, tre laurbærblade, en dusk dild, 3 hele nelliker, fem hele peberkorn og salt.
Sæt det over svag ild, og når det er i kog, kommes der et snapseglas eddike i.
Det hele koger et kvarters tid.
Når fisken er blevet kold i suppen, pilles skindet af, og med megen omhu fjernes alle de utallige små ben.
Den pillede fisk lægges i en skål.
I den siede og tilsmagte suppe kommes otte blade husblas, og det hældes over fisken.
Stilles koldt til næste dag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her