Logo

Solbæreddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

solbær
vineddike
 
Fyld et par rengjorte flasker kvart op med skyllede, tørrede og nippede solbær.
Hæld vineddike over, luk flaskerne og lad det trække et lyst og solfyldt sted ( fx. en vindueskarm) i 10-14 dage.
Drej flaskerne jævnligt, sigt solbærrene fra og opbevar solbæreddike mørkt og køligt.
Solbæreddike giver en fin, fyldig smag, fx. i marinader til salater,
vildt og svinekød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her