Logo

Spegesild, marinerede 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spegesild udvandes i 12 timer i halvt mælk og halvt vand. Skindet og ben fjernes, og mælke tages ud. Mælkene knuses og presses gennem en sigte. ¼ dl hvidvin eller eddike og ¼ dl olie røres i. Det røres i nogle minutter. Et skalotteløg hakkes fint, en nellike, lidt timian, laurbærblade og peberkorn kommes i, og det hele hældes over sildene, der henstår i marinaden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her