Logo

Spegesild, marinerede 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

De udvandede fileter skæres i 1 cm brede snitter. Anrettes i eller på glas fad. Herpå lægges tynde skiver af rødløg, lige dele hvid og sort peber og et par laurbærblade, samt ituskåret kogt gulerod. En lage af 1 dl vineddike, 2 dl vand og 1 dl sukker gives et opkog, afkøles noget og hældes varmt over sildene og krydderierne. Et låg lægges over, og det stilles koldt. Kan holde sig i 1-2 uger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her