Logo

Spegesild med karry-æblemayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Et par spegesild gøres i stand. Fileterne. udvandes natten over i mælkevand. 2 dl eddike, 2 spsk vand og 75 g sukker koges et øjeblik og heri piskes 1 spsk olie. Marinaden afkøles, og heri lægges sildefileterne, der er skåret i snitter; henstår i 4-5 timer. Ca. 75 g mayonnaise røres med 1 tsk karry, 2 spsk fløde, 1 spsk revet æble samt lidt af marinaden, så den får en passende konsistens. Sildene tages op, anrettes og overhældes med karrymayonnaisen. Pyntes med 3 spsk finthakket løg, dild, karse eller revet ræddike i striber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her