Logo

Spegesild med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 udvandede fileter af spegesild skæres på skrå i passende, stykker. ½ dl vineddike koges med ½ dl vand og 2 spsk sukker. 1 dl fløde piskes sammen med 2 spsk olie og ½ dl tomatketchup. Den afkølede lage tilsættes tilligemed lidt paprika, 2 spsk finthakket løg, 2 spsk finthakket persille og 1 spsk kapers. Sildene trækker i lagen i 4-5 timer. Serveres drysset med finthakket løg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her