Logo

Sprængt andebryst med balsamico-glaserede jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g jordbær
et halvt hoved krølsalat
300 g andebryst
3-4 spsk salt
 
Kogelage:
½ l vand
2 kviste timian
5 hele peberkorn
1 mellemstort løg i både
1 stor gulerod i skiver
 
Glasering:
6 spsk balsamico-eddike
4 spsk acaciehonning
 
Snit andebrysterne i ruder i skindet og gnid saltet godt ind i brystet på begge sider.

Læg det i en plastpose i en skål i køleskabet i ca. 24 timer.
Tages derefter ud og skylles fri for salt i koldt vand.
Vandet bringes i kog med ingredienserne og brysterne kommes i.
Snurrer under låg i ca. 20 min. og trækker under låg i ca. 20 min.
Kødet skæres i tynde skiver og anrettes på et fad med krølsalat enten lunt eller koldt.


Balsamico og honning bringes i kog i en lille gryde og koges sammen til en sirupsagtig konsistens.
Jordbærrene skylles i koldt vand (med blomst) og halveres så.
De halve bær vendes i balsamico-blandingen og lægges på salaten mellem andeskiverne.

Den tiloversblevne blanding dryppes hen over anretningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 644 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her