Logo

Stegt krydret lammebov i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg lammebov uden ben
1 fed hvidløg
1 spsk sennep
1 syltet agurk
1 stort løg
1 ¼ dl hvidvin
       
Gnid kødet ind- og udvendig med salt og det overskårne hvidløgsfed.
Pensl med sennep.
Hak agurken og løget fint, bland det og kom det på indersiden af boven.
Rul den sammen og hold den fast med kødpinde eller snor.
Læg den sammenrullede bov i den gennemfugtede stegeso.
Lad den stege i ca. 1 ½ time ved 220ºC.
Server kartoffelmos og rosenkål til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her