Logo

Surdej anno 1290

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl vand (ca. 35ºC)
2 g gær (stuetemperatur)
75 g rugmel
2 g salt

Vand og gær opløses, rugmel tilsættes, og dejen omrøres.
Saltet tilsættes, og dejen omrøres endnu 1 minut. Surdejen kommes i et højt glas (100% udvidelsesmulighed). Låg påsættes let.
Stilles ved ca. 25°C i 1-2 døgn.
Surdejen er klar til brug. Opbevares i glas, drysses med salt, påsættes låg og sættes i køleskab.
Den kan opbevares ca. en måned.
PS: Surdejen skal skifte farve fra at være grålig til at blive gylden efter et døgns tid.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vaniljedessert med bærEn farvestrålende, frisk og kaloriefattig dessert. Basis er en letsødet, fedtfri kagebund...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os