Logo

Syltede citrusskaller med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
Skær skallen af usprøjtede citrusfrugter (appel­sin, citron og grape) med lidt af den hvide hinde, læg i blød i koldt vand i 24 timer, men skift van­det ofte.
Kog ½ dl vand, ½ dl sukker + lidt vanilje op til en sukkerlage med sirupskonsistens.
Læg skalleme i den kogende lage og tag gryden af blusset.
Tag citrusskalleme op af gryden, når lagen er kølet helt af.
Bring atter lagen i kog, læg citrusskallerne tilbage og tag gryden af blusset igen.
Gentag denne proces 4-5 gange, til skaller­ne er helt møre.
Skær skallerne i fx julienne strimler eller i kvarter og overtræk med en god Valrhôna chokolade ­- mørk til appelsin, fløde til citron og hvid til grope.
En sød hilsen til portvinen
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her