Logo

Syltede drueagurker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 snese små drueagurker
2 håndfuldsalt
2 l. eddike
Atamon til skylning af glas

Lagen:
2 1/2 l. eddike
1 1/4 kg sukker
1 brev blandede syltekrydderier
300 g små skalotteløg
Krondild/ dildskærme
5 tsk Atamon

Agurkerne skrubbes og skylles.
Prikkes derpå med en gaffel og drysses med salt.
Kom vand på, så det lige dækker.
Efter et døgn tages de op.
Skylles i koldt vand og tørres i et klæde.
De 2 l eddike koges op og hældes over.
Dette trækker i endnu 1 døgn.
Derefter hældes eddiken fra, gives et opkog og hældes igen over agurkerne.
Trækker nu i 12 timer.

Derefter hældes eddiken ud.

Lagen:
Eddike og sukker koges med syltekrydderierne, krondild/ dildskærme og de små pillede skalotteløg i 5 min.
Herefter tages gryden af ilden, og Atamon tilsættes.
Lagen kommes over agurkerne som er kommet i Atamonskyllede glas, der straks bindes til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 266 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtis med melon og mangoLav din egen is med masser af frisk frugt. Her er to meget nemme opskrifter på frugtis. Vi...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os