Logo

Torskefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stort løg
frosne ærter
evt. gulerødder
olie
torskefileter
salt
peber
1 pk Mornaysauce
Server med ris kartofler eller brød

Hak et stort løg og brun det let i en gryde.
Tilsæt nogle frosne ærter og evt. gulerødder og varm godt igennem.
Smør et ovnfast fad med lidt olie.
Læg torskefileter i fadet og drys med lidt salt og peber.
Hæld grønsagerne over torsken og hæld en pk/karton Mornaysauce ovenpå det hele.
Bag i ovnen ved 200°C i ca. 30 minutter.
Server med ris, kartofler eller brød
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 285 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kalveculotte med pærer, chili og kanel + Grapefrugt med granatæbleRigtig lækker sommermad. Dagen efter kan du bruge det fedtfattige kød i en sandwich eller...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os