Logo

Torskelever på rucola med soltørrede tomater ...

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

pinjekerner og parmesanost

1 bk. rucola salat
2 ds Bornholms Torskelever
8 bløde soltørrede tomater - evt fra olielage
½ dl pinjekerner
8 tynde flager frisk parmesanost
4 tsk mørk balsamicoeddike
friskkværnet peber

Tag torskeleveren og de evt. olierede soltørrede tomater op af olierne og lad dem forsigtigt afdryppe i en sigte eller på et stykke køkkenrulle.
Skyl salaten og lad den tørre let i et klæde.
Rist pinjekernerne på en tør pande og lad dem afkøle på et stykke køkkenrulle.
Skær tynde flager af parmesanosten med en traditionel ostehøvl eller et rivejern.
Anret salaten med torskelever, soltørrede tomater, pinjekerner og parmesan og dryp med balsamico og friskkværnet peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Prepper du? (forbereder dig på krise)
Effektiv reklame - klik her