Logo

Tyrkisk gulerodssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 store gulerødder
2 dl sødmælks-yoghurt
3 spsk olivenolie
salt peber
½-1 fed hvidløg
 
Pynt: græskarkerner
 
Skræl og riv gulerødderne groft.
Varm olivenolien op på en pande, og varm gulerødderne heri et par min.
De skal ikke stege, men blot få smag og varme.
Tag dem af varmen og bland dem med yoghurt, krydderier og hvidløg. Salaten bliver lidt tynd i det.
Det skal den være, men hvis man foretrækker en fastere salat, kan man bruge græsk yoghurt.
Lad salaten trække mindst en halv time i køleskabet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her