Logo

Tzatziki med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10 personer - Kan ganges op ad libitum og kan også købes færdig.

2 bægre græsk yoghurt a 200 g
(eller 1 ½ l yoghurt afvandet natten over i et klæde)
1 skrællet, udkernet og fintrevet agurk
1 fed hvidløg
salt og peber
½ tsk stødt koriander
½ dl frisk finthakket mynte

Til tzatzikien røres yoghurten med agurken, der er knuget fri for væde i et klæde, den smages til med hvidløg, salt, peber, koriander og mynte. Denne tzatziki er tyrkisk og er friskere end den græske, fordi der bruges både koriander og mynte.
Serveres meget kold og så som en art dyppelse og gerne pyntet med mynte eller oliven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.037 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her