Logo

Udvanding af sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vand silden ud til saltindholdet er passende for din gane.
Natten over i skål med halvt vand og halvt sild plejer at være tilpas, men nogle foretrækker silden mere salt - og så skal man bruge mindre vand i forhold til sild - eller mindre udvandingstid.
Test saltsmagen ved at smage et lille stykke af nakken.
Lynudvanding kan ske ved at lade silden stå i rindende vand - men det bør kun gøres i nødstilfælde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her