Logo

Æg og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æg og bacon

 

Server et hurtigt og lækkert stykke smørrebrød med æg og bacon - en udødelig klassiker.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 10 min. Bagetid: 2 min.

 

#

2-4 skiver rugbrød, groft brød eller pitabrød

4 skiver bacon

2 hårdkogte æg (eller en rest omelet, røræg eller æggekage)

1 grillstegt peberfrugt fra glas

2-4 salatblade

1-2 spsk dijonnaise (sennepsmayonnaise)

*

 

Læg baconskiverne mellem 2 stykker køkkenrulle, og steg dem sprøde i mikroovnen ved fuld effekt i ca. 2 min.

 

Smør brødet med dijonnaise, og læg det sammen med salatblade, skiver af æg (eller røræg eller æggekage) og peberfrugt samt bacon.

Eller anret blot som et stykke åbent smørrebrød.

 

Æg og bacon


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat af nye kartofler med bacon og brøndkarseNyd en skøn salat til aftensmad - det er let og lækkert og kan varieres på utallige måder
• Brændende kærlighed med æble og timian - opskriften du vil elskeEn god dansk klassiker er her serveret med selleri-kartoffelmos. Lidt bedre end normalt -...
• Lækker mad med baconBacon giver maden en røget smag og noget sprødt at tygge på. Sæt prikken over i'et med...
• Panna cotta med blåbærsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!