Logo

Abrikos-appelsin marmelade Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Abrikos- og appelsinmarmeladen er klassisk marmelade med et frisk tvist.

 

250 g tørrede abrikoser

2 appelsiner

1 vanilje stang eller 1 spsk vaniljesukker

200 g sukker

1/2 l vand

1 tsk Atamon

 

Skær endestykkerne af appelsinerne, men behold i øvrigt skallen på.

Appelsinerne skæres i små stykker, drysses med sukker og står og trækker gerne natten over på køkkenbordet.

Abrikoser, vand og vanilje blandes med appelsinerne dagen efter og sættes over svag varme i ca. 25-30 min.

Moses lidt ud med et piskeris og smages evt. til med lidt mere sukker eller honning. Atamon igen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.712 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fandens rørægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Scrambled eggsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldig toast - diabetikerIde til lækker morgenmad
• Fromage med banan - bananfromageSpændende bananfromage med hvid chokolade. Fromage er oprindeligt fra Norditalien og laves...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os