Logo

Abrikos-appelsin marmelade Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Abrikos- og appelsinmarmeladen er klassisk marmelade med et frisk tvist.

 

250 g tørrede abrikoser

2 appelsiner

1 vanilje stang eller 1 spsk vaniljesukker

200 g sukker

½ l vand

1 tsk Atamon

 

Skær endestykkerne af appelsinerne, men behold i øvrigt skallen på.

Appelsinerne skæres i små stykker, drysses med sukker og står og trækker gerne natten over på køkkenbordet.

Abrikoser, vand og vanilje blandes med appelsinerne dagen efter og sættes over svag varme i ca. 25-30 min.

Moses lidt ud med et piskeris og smages evt. til med lidt mere sukker eller honning. Atamon igen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 7.257 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?