Logo

Abrikos-appelsin marmelade Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Abrikos- og appelsinmarmeladen er klassisk marmelade med et frisk tvist.

 

250 g tørrede abrikoser

2 appelsiner

1 vanilje stang eller 1 spsk vaniljesukker

200 g sukker

1/2 l vand

1 tsk Atamon

 

Skær endestykkerne af appelsinerne, men behold i øvrigt skallen på.

Appelsinerne skæres i små stykker, drysses med sukker og står og trækker gerne natten over på køkkenbordet.

Abrikoser, vand og vanilje blandes med appelsinerne dagen efter og sættes over svag varme i ca. 25-30 min.

Moses lidt ud med et piskeris og smages evt. til med lidt mere sukker eller honning. Atamon igen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brunch rørægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RørægRøræg er en fantastisk brugbar ret. Æggene kan blandt andet spises til morgenmad eller...
• Farmerscones hurtigeDet er ikke meget man kan nå på et kvarter. Disse scones er dog en undtagelse, for det...
• Engelsk frugtdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os