Logo

Amerikanske pandekager til morgenmad 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 dl hvedemel (250 g)
2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
25 g sukker
1 stor æg
2 1/2 dl mælk
1 spsk olie

Serveres med: ahornsirup

Sigt de tørre ingredienser ned i en skål. Lav et krater i midten.

Slå ægget ud, kom halvdelen af mælken i og rør dejen uden klumper.

Tilsæt resten af mælken lidt ad gangen sammen med olie.

Dejen skal være som en tyk pandekagedej.
Varm en tykbundet stegepande og smør den.

Hæld dejen på i små klatter fra en stor spiseske.

Lad dem bage, til overfladen begynder at boble.

Vend dem og bag, til undersiden er gyldenbrun.
Hold pandekagerne varme i et sammenfoldet viskestykke, til de alle er bagt.

Tips: Smager også dejligt med syltetøj til, eller smurt med smør.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italienske spejlægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æg benedict med hollandaiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krabbe-fad fra BariEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær- og rabarbersorbet rørt med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os