Logo

Amerikanske pandekager - Brunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Amerikanske pandekager - Brunch

 

 

Amerikanske pandekager er kun 12,5 cm brede. De kan fryses og varmes i mikrobølgeovnen - det fungerer fint. Server med alle de sædvanlige søde toppings.


#

2,5 dl mælk
2,5 dl hvedemel
1 stort æg
1 spsk sukker
1 knivspids salt
1 tsk bagepulver
2 spsk smeltet smør
*


Bland alle de ovenstående ingredienser i en skål, til dejen er ensartet.

Varm panden, evt. en spejlægspande eller blinispande, og kom en lille smule smør på.

Kom dejen på panden i klatter, som skal flyde ud af sig selv.

Bag dem, indtil overfladen bobler og undersiden er lysebrun.

Vend pandekagerne og bag videre.
Det tager et par minutter på hver side.

Servér pandekagerne i stakke med smør og ahornsirup, evt. med lidt bacon eller pølser til, hvis det skal være rigtig amerikansk.

 

Disse amerikanske pandekager er perfekte, når maven skal være fyldt til en lang dag.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 7.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?