Logo

Amerikanske pandekager - Brunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Amerikanske pandekager - Brunch

 

 

Amerikanske pandekager er kun 12,5 cm brede. De kan fryses og varmes i mikrobølgeovnen - det fungerer fint. Server med alle de sædvanlige søde toppings.


#

2,5 dl mælk
2,5 dl hvedemel
1 stort æg
1 spsk sukker
1 knivspids salt
1 tsk bagepulver
2 spsk smeltet smør
*


Bland alle de ovenstående ingredienser i en skål, til dejen er ensartet.

Varm panden, evt. en spejlægspande eller blinispande, og kom en lille smule smør på.

Kom dejen på panden i klatter, som skal flyde ud af sig selv.

Bag dem, indtil overfladen bobler og undersiden er lysebrun.

Vend pandekagerne og bag videre.
Det tager et par minutter på hver side.

Servér pandekagerne i stakke med smør og ahornsirup, evt. med lidt bacon eller pølser til, hvis det skal være rigtig amerikansk.

 

Disse amerikanske pandekager er perfekte, når maven skal være fyldt til en lang dag.





Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 6.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spinatpandekager med peberfrugtcremeDu kan nemt køre den grønne pandekagedej sammen i en foodprocessor. Nyd de grønne...
• Æblepandekager med rosinerPandekagedejen er rørt med revne æbler og rosiner og krydret med kanel. Server med en god...
• Pandekager med krabbefyldPandekagerne er fyldt med en lækker legeret flødesauce vendt med krabbekød og kørvel -...
• KaffefromageFromager er kendt som kolde luftige desserter. Vi har disse og mange andre skønne fromage...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os